محدودیت فروش نفت فرصت طلائی برای توسعه صنعت گردشگری و عبور از اقتصاد مبتنی بر نفت
محدودیت فروش نفت فرصت طلائی برای توسعه صنعت گردشگری و عبور از اقتصاد مبتنی بر نفت
آرمان تبریز- معاون سرمایه گذاری، امور حقوقی و مجلس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از محدودیت های ایجاد شده برای فروش نفت به عنوان فرصتی برای توسعه گردشگری یاد کرد.

آرمان تبریز- معاون سرمایه گذاری، امور حقوقی و مجلس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از محدودیت های ایجاد شده برای فروش نفت به عنوان فرصتی برای توسعه گردشگری یاد کرد.

به گزارش خبرنگار ما از تبریز،  “حسین اربابی” در آئین افتتاح نخستین همایش بین المللی فقه گردشگری با اشاره به کسب درآمد از فروش نفت در سالهای گذشته عنوان کرد: زمانی که فروش نفت به میزان کافی بود، نگاهی به سرمایه های دیگر کشور نداشتیم، ولی امروز، با توجه به محدودیت فروش سرمایه­ای به نام نفت، بهترین فرصت است تا به حوزه های دیگری که جزئی از سرمایه­هایی طبیعی نیست و  نیازی به فروش ندارد، توجه بیشتری نشان دهیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه امروز اقتصاد گردشگری در مقابل اقتصاد نفت فروشی قابل دفاع است، اظهار داشت: آنچه ما از صادرات سرمایه ملی به دست می آوردیم، امروز می توانیم با تکیه بر ظرفیت های موجود از جذب گردشگران خارجی به دست آوریم.

معاون سازمان میراث فرهنگی کشور افزود: طبق آمارهای سازمان جهانی گردشگری، ورود هر گردشگر به طور متوسط ۱۳۵۰ دلار ارز وارد کشور می کند که به سادگی می توان دریافت، تلاش در زمینه جذب گردشگر چه میزان درآمد نصیب کشور خواهد نمود.

اربابی در ادامه با تقدیر از ابتکار امام جمعه محبوب تبریز در طرح موضوع برگزاری این رویداد افزود: احکام فقهی و حقوقی ارتباط تنگاتنگی با حوزه گردشگری دارد و طبیعتاً خروجی این همایش بین المللی و مقالات و پژوهش­های ارسالی به آن می تواند به رفع برخی موانع موجود در حوزه گردشگری کمک شایانی کند.

وی اضافه کرد: این رویداد یک همایش کاربردی و تاثیر گذار مستقیم در حوزه گردشگری است و جای خوشحالی است که حوزه های علمیه و نیز پژوهشگران حوزه های دینی به موضوعات مطرح در حوزه های فقهی گردشگری توجه نشان داده اند و آثار ارزشمندی به دبیرخانه این رویداد ارسال کرده اند.

معاون سرمایه‌گذاری، امور حقوقی و مجلس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: سازمان میراث فرهنگی آمادگی دارد تا از این پژوهش ها در راستای ارتقا و رفع موانع موجود حوزه های مختلف گردشگری به منظور پذیرش هرچه بیشتر گردشگر بهره جوید.

وی ادامه داد: در سیاست گذاری های کلان سازمان به عنوان یک چراغ راه به مسائل فقهی در حوزه گردشگری توجه بیش از پیش خواهیم داشت.

اربابی با بیان اینکه منابع فقه اسلامی‌ سرشار از راهبردها است، گفت: این راهبردها هم می تواند موجب توسعه و بست گردشگری در جوامع اسلامی شود و هم می تواند نقاط مبهم این حوزه را روشن کند.

شایان ذکر است نخستین همایش بین المللی فقه گردشگری با شرکت پژوهشگران و مهمانان از ۵۰ کشور خارجی در تالار وحدت دانشگاه تبریز گشایش یافت.

انتهای پیام/