ضرب العجل محیط زیست استان برای ساماندهی وضعیت زباله گاه هشترود
ضرب العجل محیط زیست استان برای ساماندهی وضعیت زباله گاه هشترود
آرمان تبریز _سرپرست حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی پس از بازدید از محل دفن پسماند فعلی شهرستان هشترود نسبت به ساماندهی نامناسب وضعیت موجود، ضرب العجل تعیین کرد.
به گزارش آرمان تبریز از هشترود ؛حسن زاده گفت  : انواع زباله‌ها در هشترود به صورت یکجا و سنتی دفن می‌شوند که وضعیت فعلی  غیر اصولی  می باشد ‌.
وی با بیان اینکه زباله گاه فعلی برای منطقه مشکل ساز شده و باید در این مورد راه چاره ای اندیشیده شود، اظهار کرد: از شهرداری هشترود انتظار داریم طرح جامع  مدیریت پسماند  و ایجاد لندفیل را ظرف ۲ سال آینده اجرا نماید.
ابراهیم حسنی فرماندار هشترود
  خواستار تکمیل هرچه زودتر فاضلاب مدرن شهری هشترود را شد و از حرکت لاک‌پشتی آن انتقاد کرد و گفت  : متاسفانه هدایت فاضلاب های شهر هشترود به رودخانه های دامناب و سراسکند چایی که از وسط شهر هشترود می گذرد مشکلات زیست محیطی و بهداشتی را برای شهروندان رقم می زند.
حسنی از نبود کشتارگاه در این شهرستان هم انتقاد نمود و گفت : نبود کشتارگاه در هشترود باعث شده که قیمت گوشت و مرغ در هشترود نسبت به سایر شهرها افزایش داشته باشد .