یکشنبه, ۲۴ خرداد , ۱۴۰۵ | Sunday, 14 June , 2026
پ
  • شناسه : 541
  • ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۹
  • ۰ دیدگاه
  • ارسال توسط :
مسئول ستاد خبری و اطلاع رسانی راهیان نور سپاه آذربایجان شرقی:

رسانه مهم ترین ابزار برای معرفی حرکت ارزشمند راهیان نور است

رسانه مهم ترین ابزار برای معرفی حرکت ارزشمند راهیان نور است
رسانه مهم ترین ابزار برای معرفی حرکت ارزشمند راهیان نور است
آرمان تبریز-مسئول ستاد اطلاع رسانی راهیان نور آذربایجان شرقی در جلسه این ستاد برای هماهنگی تیم های خبری جهت اعزام به مناطق عملیاتی، رسانه را مهم ترین ابزار برای معرفی حرکت ارزشمند راهیان نور عنوان کرد.
آرمان تبریز-مسئول ستاد اطلاع رسانی راهیان نور آذربایجان شرقی در جلسه این ستاد برای هماهنگی تیم های خبری جهت اعزام به مناطق عملیاتی، رسانه را مهم ترین ابزار برای معرفی حرکت ارزشمند راهیان نور عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار ما ؛جعفر اسکندری افزود: اگر امروز راهیان نور پربارتر از گذشته برگزار می شود به خاطر انعکاس اخبار آن بوده است که البته کافی نیست.

وی با اشاره به وجود فضای فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، یاذدآور شد: امروز باید از این بسترها برای معرفی مناطق عملیاتی و تاریخ دفاع مقدس استفاده کرد تا بتوانیم بیش از گذشته فرهنگ ایثار و شهادت را ترویج کنیم.

اسکندری همچنین به جریان سازی این حرکت ارزشی تاکید و بیان کرد: توجه به سوژه های مهم و افراد مختلف در این مناطق نیز از رویکردهای مهمی برای این حرکت مهم است که باید به آن توجه شود.

جلسه ستاد خبری و اطلاع رسانی راهیان نور سپاه آذربایجان شرقی با حضور مسئولان روابط عمومی نواحی تبریز، قرارگاه سایبری، ستاد راهیان نور و بسیج رسانه استان برگزار شد

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

یک‌ماه و اندی‌ست که ابر سیاه جنگ و خون‌ریزی بر آسمان ایران عزیز سایه افکنده است ۲۳ خرداد ۱۴۰۵
یادداشت دکتر محمد علی صادقیان

یک‌ماه و اندی‌ست که ابر سیاه جنگ و خون‌ریزی بر آسمان ایران عزیز سایه افکنده است

    آرمان تبریز- کشتار مردم بی‌گناه و تخریب و ویران‌سازی میراث فرهنگی ـ که بعضاً ده‌ها برابر تاریخ امریکای جنایتکار قدمت دارد ـ  و حمله و تجاوز به زیرساخت‌ها، شخصیت‌های نظامی و سیاسی و همچنین اماکن مسکونی توسط گروه فاشیستی حاکم بر امریکا و رژیم نامشروع صهیونیستی ادامه دارد.

بازدید مدیرکل دفتر نگهداری رویه و ابنیه فنی از پل‌های تخریب شده آذربایجان شرقی ۱۷ خرداد ۱۴۰۵

بازدید مدیرکل دفتر نگهداری رویه و ابنیه فنی از پل‌های تخریب شده آذربایجان شرقی

آرمان تبریز-مدیرکل دفتر نگهداری رویه و ابنیه فنی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از محورهای مواصلاتی آذربایجان شرقی از دو پل تخریب شده در جنگ رمضان بازدید کرد.

پاسخ به یک مطالبه؛ آغاز آماده‌سازی زمین‌های ۵۵ هکتاری فاز ۱ خاوران ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

پاسخ به یک مطالبه؛ آغاز آماده‌سازی زمین‌های ۵۵ هکتاری فاز ۱ خاوران

آرمان تبریز- شهردار منطقه ۹ تبریز، از آغاز عملیات آماده‌سازی زمین‌های ۵۵ هکتاری خاوران با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال خبر داد و اظهار امیدواری کرد این پروژه تا پایان فصل کاری و در صورت مساعدت شرایط جوی به اتمام برسد

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاه بسته شده است.