آرمان تبریز-دیدار مردمی رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی در مسجد حجت ابن الحسن (ع) تبریز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما؛ حجت الاسلام والمسلمین مظفری به همراه سایر مسئولین قضایی استان سه شنبه ۲۷ فروردین ماه ۹۸ در مسجد حجت ابن الحسن (ع) خیابان انقلاب تبریز حضور یافت و پس از اقامه نماز مغرب و عشاء، به سخنرانی و دیدار مردمی و رسیدگی به مشکلات حقوقی و قضایی شهروندان پرداخت.
وی با ذکر احادیثی از ائمه معصومین (علیهم السلام) عدم رعایت حق الناس را یکی از دلایل نزول بلا و گرفتاری های فردی و اجتماعی عنوان کرد و برخی از مصادیق حق الناس را برشمرد.
رئیس کل دادگستری استان افزود: با توجه به حدیث «کلّکُمْ راعٍ وَ کلّکُمْ مَسْؤُولٌ عَنْ رَعِیتِهِ» هرکس در مقابل دیگران مسئول است و بایستی به اعمال و رفتار خود دقت و توجه کند.
حکمتعلی مظفری عدم رحم انسان ها به یکدیگر را از دیگر دلایل نزول بلا و گرفتاری ها دانست و حاضرین را به رعایت حقوق انسانی و شرعی یکدیگر فراخواند.
دیدار مردمی رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی در مسجد حجت ابن الحسن (ع) تبریز
لینک کوتاه :
https://www.armantabriz.ir/?p=3145
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجانشرقی خبر داد از قاضی مدرسه تا هر مسجد یک حقوقدان/اجرای طرحهای پیشگیرانه برای کاهش جرم در آذربایجانشرقی
هشدار دادستان هشترود به حفاران غیرمجاز؛ برخورد قانونی با برداشتهای معدنی بدون مجوز
آرمان تبریز_ حجتالاسلام زحمتدوست، دادستان شهرستان هشترود، به همراه سعادتی، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان، از محل حفاریهای غیرمجاز در روستاهای هشترود بازدید کردند.
بررسی مشکلات و موانع تجارت خارجی در حوزه گمرک و سازمانهای همجوار
آرمان تبریز- نشست بررسی مشکلات و موانع تجارت خارجی در حوزه گمرک و سازمانهای همجوار، با حضور سید احمد فتاحزاده، رئیس کمیسیون گمرک، حملونقل و لجستیک اتاق بازرگانی تبریز و جمعی از فعالان و دستاندرکاران مرتبط با این حوزه برگزار شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجانشرقی خبر داد
از قاضی مدرسه تا هر مسجد یک حقوقدان/اجرای طرحهای پیشگیرانه برای کاهش جرم در آذربایجانشرقی
آرمان تبریز- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجانشرقی با تشریح مهمترین آسیبهای اجتماعی و جرایم اولویتدار استان، از افزایش ۳۲ درصدی ورودی پروندههای قضایی در پنج ماهه امسال خبر داد و گفت: پیشگیری از وقوع جرم، کاهش آسیبهای اجتماعی و جلوگیری از تکرار جرایم، از مهمترین مأموریتهای این معاونت است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



