آرمان تبریز-مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی؛با اشاره به اینکه ازاین پس دیگر صدور قبوض کاغذی برق در کشور متوقف شده است، گفت: براساس برنامهریزی صورت گرفته صورتحساب مشترکان به صورت الکترونیک و پیامکی در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
مهندس اکبرفرج نیا در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران با اشاره به اینکه حذف قبوض کاغذی برق مانع ازقطع چندین هزاردرخت درسال میشود، گفت: با اجرای این طرح و حذف فرآیند توزیع قبوض کاغذی در سراسر کشور علاوه بر صرفهجویی مادی قابل ملاحظه، از مصرف بی رویه کاغذ نیز جلوگیری شده و توجه به مسائل زیست محیطی را هم در برخواهد داشت.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی ؛ضمن قدردانی از همکاری سایر ادارات و نهادهای مسئول در تامین برق مناطق زلزله زده افزود : در حال حاضر کار بازسازی شبکه برق ۱۳ روستای حادثه دیده درحوزه شهرستانهای میانه و سراب با حضور قریب به ۱۰ اکیپ عملیاتی این شرکت نهایی شده و امیدواریم پس از بازسازی موقت که در شرف اتمام است ، بلافاصله عملیات نوسازی و نصب کنتورهای جدید به جای کنتورهای تخریب شده منازل آسیب دیده عملیاتی شود.
این مقام ارشد در شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه در هیچ کدام از روستاهای زلزلهزده مشکل برق نداریم،گفت: از ۲۸ روستای آسیب دیده بر اثر زلزله در سراب و ۱۳ روستا در میانه ازساعات اولیه تا الان همگی دارای برق بوده و فقط روستای اللهحق و ورنکش را به دلیل تخریب زیاد قطع کردیم تا شبکه تخریب نشده و منجر به مشکلات دیگر نشود.
حذف قبوض کاغذی برق گام موثر در وزارت نیرو بود
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی در این نشست خبری با بیان اینکه حذف قبوض کاغذی برق ،گام موثر وزارت نیرو در اجرای برنامه تحول دیجیتال برای گذر مدلی جدید کسب و کار در صنعت برق است ، دستاوردهای طرح ملی قبض سبز در چند ماه اخیر از زمان اجرای آن را بسیار ارزشمند و موثر عنوان کرد.
وی همچنین با تاکید بر طرح قبض سبز درصنعت برق افزود: در این راستا، با برنامهریزیهای انجام شده فرآیند حذف قبوض کاغذی با عنوان طرح قبض سبز در دستور کار قرار گرفت که این اقدام علاوه بر صرفهجوییهای اقتصادی از نظر صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست نیز حائز اهمیّت است و درآمد حاصل از آن نیزحتی در دوره اول جهت کمک به خرید نوشت افزار دانش آموزان و … درسال تحصیلی جدید صرف گردید.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی ادامه داد ؛ارتباط پیامکی مشترکین با شرکت توزیع برق، نصب آپهای صنعت برق و سرویسهای پرداخت و آپ بانکها، مراجعه به وب سایتها، با شماره گیری کد دستوری *۷۳۲*۱۵۲۱#، با مراجعه به ATM، با ثبت شناسه قبض، با شماره گیری ۱۵۲۱ و دنبال کردن کدهای دستوری، مراجعه به دفاتر پیشخوان برای پرداخت قبض خود، اعلام شناسه قبض به کارگزار ICT، روستایی از جمله روشهای پرداخت قبوض طرح سبز به روش دیجیتال است.
وی خاطر نشان شد؛ شرکت توزیع نیروی برق استان در ۱۹ شهرستان با ۳۵ شعبه در حال خدماترسانی می باشد و این شرکت با ۳۶ میلیون مشترک، سالانه ۲۲۰ میلیون قبض کاغذی صادر می کرد.
چندین روش متفاوت برای پرداخت قبوض در طرح سبز
وی همچنین خبر از ۱۰روش متفاوت برای پرداخت قبض با اجرای طرح قبض سبز عنوان کرد و ادامه داد؛ خوشبختانه تلفن همراه ۹۸ درصد مشترکین جمع آوری شده و از نظر ریالی نیز در وصول مطالبات تنها ۸ درصد به مشابه دوره قبل کاهش وصول داشتیم که به تدریج با آشنایی مشترکان این رقم نیز رفع خواهد شد.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی، میزان استفاده از برق در کشور را ۹۹/۸ درصد بیان کرد و افزود: این میزان در استان آذربایجانشرقی ۱۰۰ درصد می باشد و تمام روستاهای بالای ۱۰ خانوار در استان دارای برق هستند و به روستاهای ۱۰ خانواری زیادی برق کشیدیم که الان به بالای ۳۰ خانوار رسیدهاند .
این مقام ارشد در شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی درسپری شدن مطلوب پیک تابستان ۹۸ را یادآور شد و گفت: در تابستان ۹۷ بهدلیل کاهش بارش و کاهش ظرفیت تولید برق آبی، خاموشیهای محدود داشتیم ولی در سال ۹۸ بهدلیل برنامهریزی های منسجم در قالب ۰۰۹۸ علیرغم رشد بار و ورود مشترکین جدید،پیک تابستانی را بدون خاموشی سپری کردیم.
فرج نیا افزود: با اینکه در سال ۹۸ نزدیک ۱۰ درصد در حوزه صنعت و در کشاورزی ۱٫۵ درصد رشد مصرف انرژی داشتیم ولی با مدیریت مصرف انرژی، لطمهای به چرخه تولید وارد نشد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تبریز با تاکید به اینکه اقتصاد برق در دنیا بسیار پراهمیت است،افزود: برق در همه جای دنیا به عنوان کالا و محصول شناخته می شود که برای تولید آن نیاز به مواد اولیه است که این مواد اولیه با هزینه هایی در نیروگاهها با آب، توربین و برخی فعل و انفعلات رخ میدهد.
فرجنیا با بیان اینکه مصرف انرژی به ازای هر خانوار یکهزار و ۶۵۰ مگاژول به ازای هر متر مربع است، افزود: شرکتهای برق از منابع دولتی استفاده نمیکنند و یارانه انرژی در ایران به صورت سالانه ۴۵ میلیارد دلار است.
مهندس اکبر فرج نیا مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی در پایان سخنان خود از مشترکین خواست هر حادثه ای که از طریق برق و بخاطر تغییر ولتاژ موجب بروز خسارت شده باشد با شماره ۱۲۱ تماس بگیرند تا مامورین ما با مراجعه به منزل آنها و لیست برداری، از طریق بیمه خسارت وارد شده به همشهریان را پرداخت نمایند.
نقطه جالب این نشست خبری دعوت از فعالین رسانه ها از تمام شهرستان ها بود که برای اولین بار به صورت نمادین در این جلسه خبری حضور پیدا کردندکه واقعا جای تشکر ازمدیریت روابط عمومی آن شرکت دارد.