شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ | Saturday, 24 October , 2026
پ
  • شناسه : 117898
  • ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۲:۱۶
  • ۰ دیدگاه
  • ارسال توسط :

تکذیب شایعه «مرگ کودک تبریزی» توسط رئیس بیمارستان شهید محلاتی/ هیچ‌گونه موردی در سیستم ما ثبت نشده است

تکذیب شایعه «مرگ کودک تبریزی» توسط رئیس بیمارستان شهید محلاتی/ هیچ‌گونه موردی در سیستم ما ثبت نشده است
تکذیب شایعه «مرگ کودک تبریزی» توسط رئیس بیمارستان شهید محلاتی/ هیچ‌گونه موردی در سیستم ما ثبت نشده است
آرمان تبریز- سرویس سلامت: اخیراً انتشار مطلبی غیرموثق در فضای مجازی و بازنشر آن توسط برخی پایگاه‌های خبری همچون «تابناک» و «عصر ایران» مبنی بر «مرگ کودک ۴ ساله تبریزی بر اثر حمله سگ‌ها و نبود واکسن هاری در بیمارستان‌های استان» و انتساب این حادثه به بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی شهید محلاتی (ره) تبریز، موجی از نگرانی را در میان شهروندان ایجاد کرد. در همین راستا، خبرنگار ما گفت‌وگویی با ریاست این مرکز درمانی انجام داده است تا جزئیات این ماجرا را جویا شود.

خبرنگار اقتصاد دوم: جناب آقای دکترهادی شیخ لو، به تازگی خبری در فضای مجازی و برخی رسانه‌های پرمخاطب منتشر شده که مدعی است کودکی ۴ ساله برای تزریق واکسن هاری به بیمارستان شهید محلاتی مراجعه کرده و جان خود را از دست داده است. آیا این موضوع صحت دارد؟

ریاست بیمارستان شهید محلاتی: «اللهم صل علی محمد و آل محمد». با احترام، باید بگویم که این خبر کاملاً کذب و بی‌اساس است. متأسفانه شاهد آن هستیم که برخی رسانه‌ها بدون تحقیق و صحت‌سنجی، اخباری غیرموثق را منتشر کرده و آن را به بیمارستان ما منتسب می‌کنند. ما تمام سوابق پذیرش خود را بررسی کردیم و قاطعانه اعلام می‌کنم که هیچ‌گونه مراجعه‌ای با شرح ادعاییِ این خبر، در سیستم پذیرش بیمارستان شهید محلاتی ثبت نشده است. انتشار این مطالب، تنها در جهت تشویش اذهان عمومی است.

خبرنگار اقتصاد دوم؛ مردم برای تزریق واکسن هاری باید به چه مراکزی مراجعه کنند؟ آیا بیمارستان شما مرکز اصلی دریافت این واکسن است؟

ریاست بیمارستان شهید محلاتی: این یک نکته بسیار مهم برای تنویر افکار عمومی است. طبق پروتکل‌های بهداشتی و ابلاغیه‌های دانشگاه علوم پزشکی، مسئولیت تزریق واکسن هاری در سطح شهرستان بر عهده مراکز درمانی خاص و معینی است که از قبل تعیین شده‌اند. بنابراین، اگر بیماری با این مشکل به بیمارستان ما مراجعه کند، طبق دستورالعمل‌های قانونی، وظیفه ما صرفاً ارجاع بیمار به مراکز منتخب است و نه تزریق واکسن. شایسته است شهروندان عزیز در این خصوص فقط به مراکز اعلام‌شده توسط شبکه بهداشت مراجعه کنند.

اقتصاد دوم: چه پیامی برای رسانه‌هایی که بدون تحقیق، این خبر را منتشر کردند دارید؟

ریاست بیمارستان شهید محلاتی: انتظار ما از اصحاب رسانه این است که موازین حرفه‌ای و اخلاق رسانه‌ای را رعایت کنند. انتشار اخبار کذب بدون کوچکترین تحقیق و صحت‌سنجی، علاوه بر ایجاد نگرانی بی‌مورد برای مردم، موجب تشویش اذهان عمومی می‌شود. از همین‌جا اعلام می‌کنم این بیمارستان جهت دفاع از شخصیت معنوی و اعتبار خود، حق طرح و پیگیری قانونی و قضایی این موضوع را نزد مراجع ذی‌صلاح علیه منتشرکنندگانِ این اخبار در سایت‌ها و فضای مجازی برای خود محفوظ می‌داند. امیدواریم رسانه‌ها از این پس با دقت و مسئولیت‌پذیری بیشتری در انتشار اخبار اقدام کنند تا شاهد چنین شایعات بی‌اساسی نباشیم.

شایان ذکر است؛ تکذیبیه رسمی این مرکز در اجرای ماده ۲۳ قانون مطبوعات، به تمامی خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری مذکور ابلاغ گردیده است. بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی شهید آیت‌الله محلاتی (ره) تبریز ضمن انتظار برای اقدام فوری آن رسانه‌ها جهت درج پاسخ و تکذیبیه در همان صفحه و با همان شرایط، تأکید می‌نماید در صورت استنکاف از انتشار این جوابیه، این مرکز برای صیانت از حقوق قانونی و اعتبار خود، بدون هیچ اغماضی، موضوع را از طریق مراجع قانونی و قضایی پیگیری نموده و از ابزارهای قانونی جهت برخورد با مسببین نشر اکاذیب استفاده خواهد کرد.

برچسب ها

از مشکلات مرزی تا تعدد سامانه‌ها ۰۳ آبان ۱۴۰۵
در کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی آذربایجانشرقی مطرح شد؛

از مشکلات مرزی تا تعدد سامانه‌ها

آرمان تبریز- کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی آذربایجان‌شرقی با تأکید بر رفع موانع صادرات، ساماندهی فرآیندهای گمرکی، تسهیل واردات کالاهای اساسی و حمایت از فعالان اقتصادی با حضور مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی، استاندار آذربایجان‌شرقی، رئیس و هیئت‌نمایندگان اتاق تبریز و مدیران دولتی در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد.

کشف و توقیف ۴۶ کیسه آرد یارانه‌ای در یک واحد تولیدی هشترود ۰۲ آبان ۱۴۰۵
رئیس اداره صمت هشترود خبر داد؛

کشف و توقیف ۴۶ کیسه آرد یارانه‌ای در یک واحد تولیدی هشترود

آرمان تبریز_ در جریان بازرسی مشترک مسئول اطلاعات سپاه ناحیه هشترود و نمایندگان بازرسی اداره صمت، اتاق اصناف و اداره غله از یک واحد تولیدی در شهرک صنعتی هشترود، تعداد ۴۶ کیسه آرد خبازی یارانه‌ای کشف و توقیف شد.

درخشش کانون فرهنگی تربیتی الزهرا(س) هشترود در جشنواره ملی دانش‌آموزی کارینو ۰۲ آبان ۱۴۰۵

درخشش کانون فرهنگی تربیتی الزهرا(س) هشترود در جشنواره ملی دانش‌آموزی کارینو

آرمان تبریز ـ جشنواره ملی دانش‌آموزی کارینو ویژه دانش‌آموزان است که شرکت‌کنندگان از طریق کانون‌های فرهنگی تربیتی در این جشنواره ثبت‌نام کرده و پس از طی مراحل مختلف و شرکت در آزمون‌ها، در سطح کشور به رقابت می‌پردازند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.