آرمان تبریز- هاشمی رئیس اتاق اصناف تبریز به همراه زابلی عضو هیئت رئیسه اتاق و مهندس بابایی رئیس اداره امور اصناف سازمان صنعت معدن و تجارت استان با حضور در اولین شهرک تخصصی، صنفی صنعتی کیف وکفش وصنایع وابسته تبریز از نزدیک در جریان روند پیشرفت پروژه قرار گرفته و قول مساعد برای حل مسائل و مشکلات این شهرک را نیز دادند.
به گزارش آرمان تبریز-؛ در این بازدید که حسین منافی نائب رئیس اتحادیه کفاشان تبریز، مهندس مودتی رئیس و قلی پور نائب رئیس اتحادیه لوازم کفش تبریز و محمدحسین باقری مالک و رییس هیات مدیره و دکتر طهماسب پور بازرس هیئت امنای این شهرک نیز حضور داشتند، حاج آقا باقری به ارائه گزارشی از روند احداث و پیشرفت فیزیکی پروژه به صورت کامل ارائه و توضیحات لازم در خصوص روند کار و اتمام واگذاری قطعات برای تولیدی ها و شروع عملیات ساخت و تحویل واحدهای تجاری به بنکداران و فروشندگان مواد اولیه و فروشندگان کیف وکفش و صنایع وابسته بیان کرده و از حمایت های سازمان صنعت معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی و اتاق اصناف تبریز برای تسریع در روند احداث این شهرک تقدیر و تشکر نمود.
در ادامه این بازدید، مهندس مسعود مودتی رئیس اتحادیه چرم، کیف و لوازم کفش تبریز که بعنوان تئوریسین و موسس این شهرک و بمدیریت سازمان صمت و اتاق اصناف تبریز این مهم را برعهده داشته است؛ توضیحات و پیشرفت کار و پیشرفت زیر ساخت ها را به مسئولین گزارش داده و خواستار کمک و مساعدت مسئولین کشوری و استانی برای پیشرفت هرچه بیشتر وسریع این شهرک با رفع موانع موجودشد تا شاهد استقرار هر چه زودتر تولید کنندگان عزیز و استارت تولید باشیم.
وی از زحمات و راهنماییهای ارزشمند هاشمی و مهندس بابایی در استارت و روند کار این شهرک قدردانی نموده و از هاشمی بعنوان پدر معنوی اصناف یاد کرده و حضور ایشان را مایه دلگرمی و پشتوانه محکمی برای اصناف توصیف کردند و همچنین از زحمات باقری و هیات مدیره شهرک و تیم و گروه موسس این شهرک قدردانی ویژه ای نمودند.
در ادامه این بازدید هاشمی رئیس اتاق اصناف تبریز و مهندس بابایی رئیس اداره امور اصناف سازمان صنعت معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی نیز سخنانی کوتاه پیرامون ضرورت احداث شهرک کیف و کفش ارائه و از اقدامات صورت گرفته و تلاش های هیئت امنا و شخص باقری تقدیر و تشکر نمودند.
شایان ذکر است: این شهرک در زمینی به متراژ حدودا ۳۵ هکتار احداث می شود که شامل ۱۶۲ واحد صنعتی، ۴۸ واحد تجاری، ۲۰ واحد دفتری، ۲۰ واحد سوئیت، ۲۴ واحد رستوران و فروشگاه و یک واحد ساختمانی می باشد
بازدید رئیس اتاق اصناف تبریز از اولین شهرک تخصصی، صنفی صنعتی کیف وکفش و صنایع وابسته تبریز
آرمان تبریز- هاشمی رئیس اتاق اصناف تبریز به همراه زابلی عضو هیئت رئیسه اتاق و مهندس بابایی رئیس اداره امور اصناف سازمان صنعت معدن و تجارت استان با حضور در اولین شهرک تخصصی، صنفی صنعتی کیف وکفش وصنایع وابسته تبریز از نزدیک در جریان روند پیشرفت پروژه قرار گرفته و قول مساعد برای حل مسائل و مشکلات این شهرک را نیز دادند.
لینک کوتاه :
https://www.armantabriz.ir/?p=20644
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
فوری/اعلام برائت شهردار تبریز از سوی دیوان عدالت اداری
آرمان تبریز-دیوان عدالت اداری کشور با صدور حکمی رأی به برائت یعقوب هوشیار از حکم انفصال از خدمت داد.
درخشش کارگزاران آذربایجانشرقی در بیستویکمین سالگرد تأسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر
آرمان تبریز- کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در استان آذربایجانشرقی با کسب سهمی چشمگیر از عناوین برتر کشوری، در آیین بیستویکمین سالگرد تأسیس این صندوق خوش درخشیدند.
فرماندار هشترود در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه؛ خبرنگاران، دیدهبانان امین مردم هستند
آرمان تبریز- ابراهیم حسنی، فرماندار هشترود در نشست خبری با خبرنگاران شهرستان، ضمن تأکید بر نقش بیبدیل رسانهها در توسعه و پیشرفت شهرستان، از تلاشهای آنان قدردانی کرد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



