جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه : 19203
  • 17 اردیبهشت 1399 - 14:14
  • ۰ دیدگاه
  • ارسال توسط :

اجرای تقاطع غیر همسطح ورودی شهرک صنعتی ورزقان از بزرگراه خواجه – ورزقان

اجرای تقاطع غیر همسطح ورودی شهرک صنعتی ورزقان از بزرگراه خواجه – ورزقان
اجرای تقاطع غیر همسطح ورودی شهرک صنعتی ورزقان از بزرگراه خواجه – ورزقان
آرمان تبریز-مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی از اجرای تقاطع غیر همسطح ورودی شهرک صنعتی ورزقان از بزرگراه خواجه - ورزقان خبر داد.

آرمان تبریز-مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی از اجرای تقاطع غیر همسطح ورودی شهرک صنعتی ورزقان از بزرگراه خواجه – ورزقان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز،سید مرتضی نیرومند اسکویی با اشاره به فروش بالای ۹۰ درصد از اراضی شهرک صنعتی ورزقان به متقاضیان اعلام کرد : به زودی عملیات توسعه شهرک صنعتی ورزقان آغاز خواهد شد در همین راستا اجرای پل بر روی مسیل جهت آغاز عملیات فاز توسعه شهرک صنعتی ورزقان در حال اجرا میباشد و با توجه به اینکه فاز عملیاتی موجود، اراضی صنعتی به دلیل واگذاری های اخیر کاهش یافته ضرورت توسعه فاز عملیاتی بیش از پیش احساس و عملیات آن با اجرای پل موجود آغاز گردیده و با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام می باشد

سید مرتضی نیرومند اسکویی در ادامه به روند اجرایی پروژه تقاطع غیر همسطح  ورودی شهرک صنعتی ورزقان از بزرگراه خواجه – ورزقان اشاره کرد و گفت : مجتمع مس آذربایجان (مس سونگون) متولی اجرای پروژه تقاطع غیر همسطح ورودی شهرک صنعتی ورزقان از بزرگراه خواجه – ورزقان می باشد که با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی و با هزینه بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال در حال اجرا می باشد.

وی خاطرنشان کرد با اجرای این تقاطع غیر همسطح تردد واحدهای تولیدی و صنعتی شهرک صنعتی ورزقان به صورت ایمن تامین خواهد شد.

شهرک صنعتی ورزقان با حدود ۶۲ هکتار اراضی در اختیار و حدود ۳۳ هکتار زمین صنعتی در ۵کیلومتری ورزقان و ۸۰  کیلومتری مرکز استان(تبریز) واقع شده است.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

استمرارعملیات رساندن نان و مایحتاج به مردم توسط مسول اموراقتصادی فرمانداری و کارکنان بخشداری به دستور دکتر حسنی فرماندار شهرستان در بخش نظرکهریزی هشترود 09 بهمن 1404

استمرارعملیات رساندن نان و مایحتاج به مردم توسط مسول اموراقتصادی فرمانداری و کارکنان بخشداری به دستور دکتر حسنی فرماندار شهرستان در بخش نظرکهریزی هشترود

آرمان تبریز- با دستور مستقیم فرماندار و رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان هشترود،استمرار عملیات امدادی و توزیع مایحتاج ضروری از جمله نان، برای اهالی روستاهای دورافتاده شهرستان و بخش نظرکهریزی توسط مسول اموراقتصادی فرمانداری و کارکنان بخشداری به در حال اجرا میباشد.

برگزاری جلسه مشترک اعضای شورای اسلامی شهر با رئیس دادگستری و شهردار هشترود 09 بهمن 1404

برگزاری جلسه مشترک اعضای شورای اسلامی شهر با رئیس دادگستری و شهردار هشترود

آرمان تبریز- جلسه مشترک اعضای شورای اسلامی شهر با رئیس دادگستری شهرستان، با حضور شهردار هشترود ، با هدف بررسی مسائل و مشکلات شهری و ارتقای تعامل و همکاری بین دستگاه‌های اجرایی و قضایی برگزار شد.

گوش سپردن به مطالبات جوانان، پیش‌نیاز سیاست‌گذاری مؤثر اجتماعی 08 بهمن 1404

گوش سپردن به مطالبات جوانان، پیش‌نیاز سیاست‌گذاری مؤثر اجتماعی

آرمان تبریز: مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی با تأکید بر ضرورت بازنگری در شیوه برنامه‌ریزی برای نسل جوان گفت: هرگونه اقدام و سیاست‌گذاری در این حوزه زمانی اثربخش خواهد بود که بر پایه شنیدن واقعی دغدغه‌ها و خواسته‌های جوانان شکل بگیرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.