آرمان تبریز-سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: افزایش مصرف سرانه ماهی در استان، جزو برنامه های اولویت دار مدیریت شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی است.

آرمان تبریز-سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: افزایش مصرف سرانه ماهی در استان، جزو برنامه های اولویت دار مدیریت شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی است.

به گزارش خبرنگار ما از تبریز؛مهندس قاسم جعفروند ؛ ضمن بیان این مطلب افزود: با توجه به اهمیت و نقش مصرف ماهی و آبزیان در سلامت و ایمنی بدن و با عنایت به اینکه متوسط مصرف ماهی در کشور ۱۱ کیلوگرم و متوسط جهانی آن ۲۰ کیلوگرم در سال می باشد، تلاش می کنیم تا مردم دسترسی آسانی برای تهیه ماهی داشته و مصرف آن در سطح استان افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهی از ۱٫۵ کیلوگرم در دهه قبل در استان به ۷ کیلوگرم در حال حاضر رسیده است گفت: این امر نشان می دهد که مردم تمایل بیشتری نسبت به مصرف ماهی و آبزیان از خود نشان می دهند و مدیریت شیلات استان در این راستا از سرمایه گذاران برای تولید آبزیان حمایت می کند.

مهندس جعفروند افزود: میزان تولید ماهی در استان بالغ بر پنج هزار و ۸۰۰ تن در سال می باشد، با توجه به اینکه میزان نیاز استان ۲۴ هزار تن در سال است مابقی آن از سایر استانها وارد می گردد.

سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان گفت: با توجه به نقش مصرف ماهی در سلامت جسمی و روانی مردم، برای ترویج مصرف بیشتر آن در جامعه، در نظر داریم از سطح مهد کودک ها شروع و با عقد قرارداد با آموزش و پرورش و تهیه کتابچه و بروشور و توزیع آن در مدارس بتوانیم مصرف سرانه ماهی را ارتقاء دهیم.

وی در پایان اظهار نمود: علت مصرف کم ماهی در دهه های گذشته در استان آذربایجان شرقی عدم تولید این محصول در استان بود و فقط در استانهای شمالی و جنوبی به راحتی در دسترس مردم قرار داشت و ذائقه جامعه بیشتر به طرف گوشت قرمز و مرغ بود.