آرمان تبریز-مدیر جهادکشاورزی شهرستان بستان آباد از تولید ​سالیانه بیش از2000 تُن قارچ خوراکی در 64 واحد تولیدی صنعتی، نیمه صنعتی و خانگی شهرستان خبر داد.

آرمان تبریز-مدیر جهادکشاورزی شهرستان بستان آباد از تولید ​سالیانه بیش از۲۰۰۰ تُن قارچ خوراکی در ۶۴ واحد تولیدی صنعتی، نیمه صنعتی و خانگی شهرستان خبر داد.

​به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ مهندس عزیز نوروزی در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه این میزان تولید رتبه نخست را در استان به خود اختصاص داده است گفت: بیش از نیمی از این عملکرد به واحدهای خانگی تخصیص دارد.

وی با بیان اینکه شرایط اقلیمی خاص شهرستان بستان آباد در کنار آموزشهای ترویجی کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی، این منطقه را برای تولید قارچ خوراکی مساعد کرده است افزود: نوع قارچ خوراکی تولیدی در این شهرستان از نوع دگمه ای بوده که در مقایسه با سایر ارقام بازارپسندی بالا و خوش خوراک تر می باشد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان بستان آباد گفت: وجود ۴۰ واحد تولیدی قارچ خانگی در این شهرستان با مرکزیت روستای آلانق موجبات تشکیل شرکت تعاونی تولید کنندگان قارچ را نیز بوجود آورده که توانسته اند با احداث واحدهای خانگی در اقتصاد خانوار و اشتغال زنان روستایی کمک شایانی نمایند.

​مهندس نوروزی افزود: مساحت کل واحدهای تولید قارچ شهرستان حدود یک هکتار می باشد که اشتغال مستقیم و غیر مستقیم آن به حدود ۲۰۰۰ نفر می رسد و مدیریت شهرستان جهت ایجاد اشتغال پایدار ​در روستاها بر توسعه واحدهای تولید قارچ همچنان پافشاری می نماید.

وی با طرح مسایل و مشکلات تولید کنندگان قارچ خوراکی از جمله نبود کارخانه های تولید کمپوست و فرآوری قارچ در سطح شهرستان و نوسانات قیمت بازار از جمله افزایش قیمت نهاده های اولیه و هزینه های حمل ابراز امیدواری نمود که حل این معضلات موجبات افزایش تولید و اشتغال در این شهرستان را فراهم نماید.