آرمان تبریز- رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه هم اکنون ۱۸ هزار هکتار سطح زیر کشت انگور در استان وجود دارد، می گوید: ۹۰ درصد انگور تولیدی استان بی دانه بوده و ارزش صادراتی داشته و بقیه برای مصارف تازه خوری و تهیه سرکه مصرف می شود.

آرمان تبریز- رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه هم اکنون ۱۸ هزار هکتار سطح زیر کشت انگور در استان وجود دارد، می گوید: ۹۰ درصد انگور تولیدی استان بی دانه بوده و ارزش صادراتی داشته و بقیه برای مصارف تازه خوری و تهیه سرکه مصرف می شود.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛  مهندس اکبر فتحی در پنجاه و هفتمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان آذربایجان شرقی که با دستور جلسه، بررسی مشکلات و موانع زنجیره تامین کشمش و ارائه راهکارهای مدیریت زنجیره با حضور دکتر پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد با اشاره به اینکه کشور ما در صادرات کشمش حرفی برای گفتن دارد، اضافه می کند: کشمش تولیدی کشور ما پس از صادرات فرش و پسته در رده سوم صادرات غیرنفتی قرار دارد.

وی یادآوری می کند: در این استان ۴۵ کارخانه سبزه پاک کنی وجود دارد و این کارخانه ها علاوه بر فرآوری انگور تولیدی استان ۷۰ درصد از انگور تولیدی کشور را فرآوری و به صورت کشمش صادر می کنند.

مهندس فتحی، ادامه می دهد: سالانه حدود ۱۷۰ هزار تن کشمش از این استان به خارج صادر می شود که بخش عمده آن ها از سایر استان ها تامین می شود.

رئیس سازمان کشاورزی استان بیان نمود، با ایجاد تشکل های بخش کشاورزی فعالین این بخش از روند کار حوزه خود را مدیریت خواهد کرد وی با بیان اینکه در این صورت واسطه ها حذف خواهند گردید و قیمت تمام شده کاهش پبئا خواهد کرد گفت، این بزرگترین حمایت از بخش های کشاورزی خواهد بود.